L'Olímpyc cau a Castellbisbal i perd per primera vegada aquesta temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta ha patit la primera derrota de la temporada en caure a la pista del Castellbisbal (5-2) en la desena jornada del grup 2 de Tercera Divisió Nacional. Els florestants han estat incòmodes durant tot el partit i no han trobat la manera de superar els locals.

La primera part ha estat igualada i, malgrat que els florestans no han practicat un bon joc, han arribat al descans guanyant, gràcies al gol de Rubén. A la segona part però, el Castellbisbal ha reaccionat i s'ha mostrat més ambiciós a l'hora d'intentar de cercar la porteria rival. Els locals han fet tres gols i han capgirat el marcador. L'Olímpyc ha retallat distàncies amb un gol d'Albert Cardona, però el Castellbisbal no ha deixat escapar el triomf i ha marcat dos gols més. Al final, derrota florestana, la primera de la temporada. El tècnic de l'equip, Chema Redondo, explica els motius de la mala segona part.

Chema Redondo

A la segona part ells han sortit més concentrats i a nosaltres ens ha falta intensitat.





L'Olímpyc tornarà a la competició d'aquí a quinze dies rebent el Sant Vicenç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.