El Futbol Sala Sant Cugat es queda sense recompensa a la pista del líder i perd gran part de les opcions d'ascens

El Futbol Sala Sant Cugat perd (7-4) a la pista del líder, el Sant Andreu de la Barca, en la 27a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han remuntat tres gols de desavantatge, però no han sentenciant i han deixat escapar tres punts que els allunyen gairebé definitivament de la lluita per l'ascens.

El conjunt santcugatenc ha perdut una bona oportunitat de situar-se entre els favorits a l'ascens. El Futbol Sala Sant Cugat ha jugat una mala primera part i ha marxat al descans perdent per 3-0. A l'inici de la segona part, han retallat distàncies amb dos gols. Un gol del Sant Andreu de la Barca no ha estat suficient per aturar l'encert vermell-i-negre, que poc després ha aconseguit el momentani 4-4 en el marcador. A partir d'aquí s'han disputat els minuts clau, amb un equip santcugatenc dominador del matx davant un líder insegur. La manca d'encert vermell-i-negre en diverses ocasions clares ha permès als locals reaccionar i encadenar tres gols que han consumat la desfeta santcugatenca. El porter del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, explica que ara l'ascens queda massa lluny.