L'Olímpyc Floresta perd davant el Pallejà

L'Olímpyc Floresta perd (4-8) davant el Pallejà en la 27a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans han dominat el joc i el marcador durant el primer temps, però l'eficàcia visitant ha fet que els tres punts marxessin cap a Pallejà.

L'Olímpyc ha començat molt concentrat i en el primer minut Dani ha fet el primer gol. Però l'alegria ha durat poc perquè en la següent jugada Jonatan ha empatat. Els florestans han tingut diverses ocasions per tornar a avançar-se, però no ha estat fins el minut 17 quan Xaloc ha aconseguit el segon gol. De nou però, els visitants han empatat a la següent jugada i amb el 2 a 2 s'ha arribat al descans. A la represa, el capità florestà ha fet dos xuts al pal, just abans que el Pallejà s'avancés en el marcador per primer cop. En el minut 9, un xut llunyà de l'equip visitant l'ha aturat Sandro Aguiló, però en girar-se s'ha introduït la pilota a la seva porteria. L'Olímpyc ha tornat a topar amb el pal i de nou el Pallejà ha tornat a marcar. En els últims minuts, els florestans han intentat entrar en el partit, però cada gol local era respost immediatament pels pallejancens fins arribar al 4 a 8 final.

El tècnic de l'Olímpyc, Chema Redondo, es mostra molt satisfet amb el joc del seu equip.