L'Olímpyc tanca la temporada a casa contra el 'matagegants'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta disputa aquest dissabte el penúltim partit del grup 2 de Tercera Divisió davant el Riera de Cornellà. Els florestans volen acabar la temporada com a locals amb bones sensacions davant un rival que ha derrotat en el darrer mes els dos primers classificats de la taula.

Últim partit de l'any a Can Llobet per a un Olímpyc Floresta que finalitzarà en 5a posició a la lliga. El darrer partit a casa l'enfrontarà al Riera de Cornellà, equip que últimanent ha aconseguit resultats molt positius gràcies a un reforç de nivell que tan sols juga a casa. De fet, fa tres jornades va desfer-se de l'actual líder, el Sant Andreu de la Barca (8-7) i la setmana passada va superar el segon, l'Esparreguera (3-2). A domicili va perdre contra el Balaguer (4-2). El capità florestà, Xaloc Rion, explica que l'equip vol acomiadar-se de l'afició de la millor manera possible.

Xaloc Rion

Serà un partit complicat. Però volem acomiadar l'afició amb una victòria per acabar dignament.




El matx també serà l'últim del tècnic, Chema Redondo amb els aficionats florestans. Es disputa aquest dissabte a les sis de la tarda a Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.