Petchamé i Guinea i les Red Sticks sumen la tercera derrota seguida amb Nova Zelanda


  • Comparteix:

Adrian Lock, donant instruccions al combinat espanyol d'hoquei herba / Foto: JJOO Rio 2016

Adrian Lock, donant instruccions al combinat espanyol d'hoquei herba / Foto: JJOO Rio 2016

Preocupació a les files de la selecció espanyola d'hoquei herba femení, amb les santcugatenques Carlota Petchamé i Cristina Guinea, després de viure la tercera derrora consecutiva dels Jocs Olímpics. Nova Zelanda ha guanyat les vermelles (2-1), que encara tenen pendent dos partits dels preliminars amb Alemanya i Corea del Sud com a rivals.

Les locals de l'espanyol d'hoquei herba, Cristina Guinea i Carlota Petchamé, continuaran lluitant per la victòria que se'ls resisteix des de l'inici dels Jocs Olímpics.

De moment, les d'Adrian Lock han perdut les tres cites olímpiques de la fase de grups: els Països Baixos (5-0), la Xina (0-2) i Nova Zelanda (2-1).

Els següents partits de la ronda preliminar seran contra Alemanya, aquest dijous a les deu de la nit, i enfront Corea del sud, aquest dissabte a les deu de la nit.

Carlota Petchamé és jugadora del Junior i Cristina Guinea va fitxar per l'Alster alemany després de més de 15 anys al club santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.