H.HERBA: Eulàlia Marcè fora de joc durant un mes per una fractura al nas


  • Comparteix:

La jugadora del Júnior Eulàlia Marcè s'estarà un mes de baixa a causa de la lesió que va patir diumenge en el partit enfront la Real Societat. Marcè té una fractura al nas i dos traus de manera, que no tornarà a la competició fins al mes de febrer quan el Júnior comenci la segona volta de la Divisió d'Honor davant el Taburiente.


Diumenge el sènior femení del Júnior va golejar la Real Societat per 7 a 1en el millor partit de la temporada de les santcugatenques. La victòria col·loca el conjunt de Lluís Cases quart a la lliga de Divisió d'Honor. La nota negativa del matx la va protagonitzar Eulàlia Marcè que va patir una fractura al nas i dos traus després que una pilota punxada per una jugadora de la Real Societat col·lisionés amb el seu nas.
Escoltem Eulàlia Marcè.

Eulàlia Marcè

Van tirar un penalti córner en contra, una jugadora del real societat va punxar la pilota i em va anar directe al nas


La setmana que ve li trauran el guix del nas i els punts a la jugadora local, però encara restarà un mes sense trepitjar el terreny de joc. Marcè podrà tornar a competir el 13 de febrer en el primer partit de la segona volta davant el Taburiente.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.