El Junior masculí es deixa dos punts en l'última jugada contra el Giner de los Ríos

El Junior concedeix un empat in extremis, contra el Giner de los Rios després d'hasver dominat el matx per 0 - 2

Imatge d'arxiu

L'equip masculí del Junior empata (2-2) a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres deixen escapar el triomf a la darrera jugada del partit. Els santcugatencs continuen sense guanyar i segueixen a la part baixa de la taula.

L'equip marxa de València decebut amb el resultat ja que se li ha escapat una victòria que hauria estat molt merescuda, però el resultat no treu el gran esforç i el bon partit dels santcugatencs. Tot i marxar tocats moralment, l'entrenador Oriol Torras es mostra convençut de que podran revertir la mala dinàmica de resultats i que l'equip s'aixecarà.

El partit ha començat amb el Junior dominant i posant-se per davant en el marcador. Seguidament els nois d'Oriol Torras han estat capaços de mantenir el domini i han ampliat la diferència posant-se 0 - 2, però un error defensiu en l'últim minut del segon quart ha fet que el Giner, s'aprofités de la situació i ha aconseguit escurçar distàncies. Un gol psicològic però que més enllà d'enfonsar al Junior, l'ha esperonat.

A la represa el Junior ha fet un tercer quart quasi perfecte. En paraules del mateix entrenador, ha estat el millor quart que han fet aquesta temporada. El Junior ha arribat a provocar fins a sis penals córners durant el quart a més d'haver tingut tres ocasions claríssimes de gol, tot això sense concedir-ne cap. L'únic que els ha faltat als santcugatencs ha estat l'encert, que per desgracia, després els ha sortit molt car.

Els locals, veient-se només un gol per darrere, i amb el Junior havent perdonat tant, han tirat d'heroica i han passat a la ofensiva. Quan semblava que finalment els tres punts vindrien cap a Sant Cugat, a l'últim minut els valencians han aprofitat un penal córner per a definir el 2 - 2 final.

Un resultat cruel per al gran partit que han fet, i per als esforços que han posat els jugadors dirigits per Oriol Torras i que impossibilita l'equip a començar a escalar posicions en la classificació. Contents pel joc i les sensacions i tristos pel resultat.