Segona derrota del Júnior masculí a la Divisió d'honor


  • Comparteix:

L'equip masculí de Júnior encaixa la segona derrota consecutiva a la lliga de Divisió d'Honor. Els santcugatencs perden 4 a 0 a Bidebieta davant l'Atlètico San Sebastian i amb els gols d'avui ja sumen un total de 13 gols en contra.

Tot i presentar-se com un partit complicat, els santcugatencs han sortit al camp amb moltes ganes de jugar, però el resultat evidencia la diferència de nivell entre un equip i l'altre.
Toni Forrellat, l'entrenador del conjunt santcugatenc, comenta perquè els està costant tant adaptar-se a aquesta nova categoria.

toni forrellat

La lliga de divisió d'honor és un altre món, i nosaltres portavem molts temps a la B. A més dintre d'aquesta categoria és com si hi hagués dues lligues; hi ha quatre equips qe són impossibles, tenen la seva lliga.


Els santcugatencs, en tan sols dos partits de lliga ja han encaixat un total de 13 gols. Forrellat comenta com s'ha pres l'equip el fet de tenir tants gols en contra.

Toni Forrellat

Ens ho prenem amb filosofia, hem jugat amb dos eqips molt bons.



Tot i això, l'equip santcugatenc veu la lliga amb optimisme i s'ho prenen amb ganes de jugar bé davant els equips que tenen un nivell més semblant al seu. L'objectiu dels santcugatencs és la permanència.
La setmana que ve, el Júnior rep a casa al Taburiente canari, amb moltes ganes de vèncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.