Primera victòria del Júnior a la lliga de divisió d'honor


  • Comparteix:

El Júnior masculí aconsegueix la seva primera victòria a la Divisió d'Honor davant l'Atlético San Sebastian per 3 gols a 2. Els santcugatencs han lluitat molt durant tot el partit i han estat superiors als bascos des del minut 8 de la primera part fins els útlims 3 minuts de partit en què han marcat l'últim gol.

Borja Campos, Lluís Romagosa i el gibraltereny Gareth han estat els principals protagonistes de la primera victòria dels de Toni Forrellat.
Al minut 8 de partit Borja Campos obria el marcador. Al cap de 10 minuts però, els de l'Atlético San Sebastian han empatat el partit, resultat amb el que anirien al descans.
A la represa, havent passat tant sols 1 minut i mig, Lluís Romagosa ha marcat el segon gol, altre cop però, al cap de 10 minuts els bascos igualarien el resultat a 2. Resultat que quedaria immòbil pràcticament fins al final del partit, quan després de diferents oportunitats, el gibraltareny Gareth ha marcat el tercer i últim gol als 3 minuts del final del partit.

Per a Borja Campos, la victòria és justa.


Borja Campos

Hem demostrat que podiem guanyar. El resultat fa justicia.


El jugador del Júnior afirma que amb l'arribada dels dos argentins, l'equip ha fet una pinya i ha assumit que la salvació és cosa de tots.


Borja Campos

Els reforços han significat un canvi que ha pujat el nivell.



Amb aquesta victòria el conjunt santcugatenc aconsegueix deixar l'última posició de la taula i situar-se nové empatat a punts amb el vuité. La setmana que ve el Júnior juga a casa del Taburiente, equip que va seté a la lliga.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.