El Júnior manté la tercera posició a tant sols una jornada de lliga


  • Comparteix:

El conjunt femení del Júnior guanya per 4 a 2 el primer partit d'aquesta doble jornada esporitva. Les de Lluís Casas van rebre al Sardinero, equip que es troba en la fase de descens. Demà dilluns les santcugatenques visiten a l'Ourense, equip que practicament ha assegurat la permanència en la Divisió d'Honor. El motiu de disputar els dos últims partits de lliga en tres dies és per la cita que tindran els quatre primers classificats amb els play-off.

Aquest cap de setmana la Divisió d'Honor femenina ha doblat la jornada esportiva. El primer partit dissabte, i el segon demà, dilluns. Aprofitant el pont d'aquest cap de setmana i tenint en compte que s'han de jugar els play-offs, la lliga de la Divisió d'Honor finalitzarà demà.
El conjunt santcugatenc va rebre ahir al Cajacantabria Sardinero, equip que es troba en la zona de descens, i el resultat va ser de 4 gols a 2.Les jugadores es mostren satisfetes amb el partit d'ahir, ja que a part de jugar molt bé durant tot el partit, van finalitzar el matx amb els tres objectius que anaven a buscar: guanyar, marcar gols i seguir terceres. La cita de les blau-i-negres amb els play-off és segura, doncs encara que demà el resultat davant l'Ourense fos negatiu, el Júnior seguiria a la zona alta de la taula, entre els quatre primers classificats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.