Torna la lliga amb duel a la part mitja del a taula


  • Comparteix:

El Junior masculí remprèn la lliga visitant el camp de l'Egara1935. Els santcugatencs s'enfronten l'equip que va una posició per sobre a la taula i que ha assolit les mateixes victòries aquesta temporada, només 2.

Després de dos mesos d'aturada torna la lliga a la Divisió d'Honor B masculina d'hoquei herba. Torna la lliga i torna la il·lusió per fer uns bons partits.
El Junior espera remprendre la competició amb millor peu que no pas va arribar al descans. En l'últim partit els santcugatencs van perdre davant el Jolaseta per 0 a 2, i sumaven així la tercera derrota de la temporada.

Aquest cap de setmana disputen la segona jornada de la segona volta visitant el camp de l'Egara1935. Els de Terrassa es troben una posició per sobre dels santcugatencs, són cinquens amb 9 punts, un més que els de Pablo Suárez. Pel que fa al balanç amb què arriben tots dos equips és molt semblant. El mateix nombre de victòries, dues, 5 empats per l'Egara1935, 4 pels santcugatencs i 2 derrotes pels de Terrassa per 3 del Junior.

Una victòria aproparia els santcugatencs a les posicions d'ascens de les quals es van despenjar fa dos mesos. El partit diumenge a les 11 del matí a Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.