Tornada amb empat


  • Comparteix:

El Júnior masculí repren la competició d'herba amb un empat a un a la seva visita al camp de l'Egara 1935. Els blau-i-negres no juguen un gran partit, però retallen un punt amb les posicions d'ascens.

Després de dos mesos sense trepitjar la gespa, els santcugatencs han tornat a la competició amb el mateix objectiu que quan es va iniciar la temporada: pujar a la màxima divisió de l'hoquei herba estatal. Els homes de Pablo Suárez han reprès el joc al camp de l'Egara 1935, filial del conjunt de Divisió d'Honor i que avança als blau-i-negres en la classificació. Tot i aquest fet de ser filial, i per tant no poder pujar de categoria, els terrassencs es prenen la competició amb molta empenta, i ha creat molts problemes als santcugatencs.

Les dues parts de partit han estat molt diferenciades. Si bé a la primera meitat els santcugatencs s'han avançat al marcador, amb gol de Peña, en la represa els egarencs han dominat a plaer el joc. Tant, que han estat a punt de guanyar el partit. Al final, però, un empat a un que, lluny de ser un mal resultat, deixa els homes de Pablo Suárez més a prop de l'ascens. O això és el que opina el capità de l'equip, Ezequiel Paulón, que no dubta de les opcions d'assolir la màxima categoria de l'hoquei estatal.

Ezequiel Paulón

Tenim totes les opcions per pujar de categoria, sobretot si juguem com en els primers minuts del partit d'avui


Per això caldrà guanyar la propera jornada, a casa, a un dels rivals directes en la lluita per pujar de categoria, el Pozuelo, un equip que empata a punts amb els santcugatencs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.