6 jugadores del Júnior, campiones estatals amb Cataunya


  • Comparteix:

La selecció catalana sots-18 d'hoquei herba, amb 6 jugadores del Júnior juvenil a les seves files, s'imposa al Campionat Autonòmic disputat a Jaén. Les catalanes guanyen els quatre partits disputats i demostren que formen la millor selecció de l'Estat.

El Júnior femení d'hoquei herba segueix aportant jugadores a les selecció catalana i espanyola. Després dels èxits de Júlia Menéndez i Maria Romagosa amb la selecció espanyola al Campionat del Món absolut a Madrid, ara ha estat el torn de les jugadores més joves. I és que 6 jugadores de l'equip juvenil han disputat aquest cap de setmana l'Autonòmic sots-18 amb la selecció catalana i s'han proclamat campiones. Concretament han estat Cristina Riba, Andrea Puig, Clara Soler, Mariona Valdés, Anna Anguita i Paola Pastor.
El que era fins ara l'entrenador del Júnior Juvenil femení, Dani Sen, es mostra molt orgullós que el seu equip aporti la majoria de les jugadores de la selecció catalana.

Dani Sen

És un orgull que hi hagi tantes jugadores del Júnior a la selecció catalana


Dani Sen ha pogut parlar amb les protagonistes i assegura que estan molt contentes per l'èxit obtingut i molt orgulloses de vestir la samarreta de Catalunya.

Dani Sen

Estan molt contentes d'haver aconseguit l'èxit amb la samarreta de la selecció catalana


Catalunya ha tornat a demostrar que és la major potència en hoquei herba de l'Estat. A la primera fase va obtenir el primer lloc del grup A després de guanyar els tres partits : contra Cantàbria per 2 a 1, contra Canarias per 3 a 0 i davant Madrid per 7 a 0. Aquest primer lloc va permetre a les catalanes disputar la final davant d'Euskadi, primer classificat del grup B. El partit va ser molt igualat, però finalment Catalunya es fa imposar amb un únic gol i es va penjar la medalla d'or.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.