Duel a la part alta de la taula, Júnior - RS Tenis


  • Comparteix:

El Júnior masculí d'hoquei herba rep al líder de la lliga, la Real Sociedad de Tenis Santander. Els cantàbrics arriben al partit invictes, amb 5 victòries i 2 empats. Els santcugatencs, segons a 3 punts del líder, arriben a la cita amb la moral alta després de la victòria aconseguida la setmana passada davant el Benalmádena.

Duel a la part alta de la classificació. Primer i segon classificat s'enfronten en la vuitena jornada de lliga. O el que és el mateix, l'equip menys golejat, el Tenis de Santander amb només 4 gols encaixats, contra el conjunt màxim golejador, el Júnior, que n'ha aconseguit 20. Tot i això, pel jugador santcugatenc Adrià Serrahima les jugades d'estratègia poden ser les claus del matx.

Adrià Serrahima

Les claus del partit seran les jugades d'estratègia, els penals córners i el domini en el mig del camp



Després d'acumular 2 derrotes consecutives a la lliga, el Júnior es va recuperar i va tornar a guanyar la setmana passada al camp del Benalmádena. Aquesta victòria ha retornat la confiança als santcugatencs pel difícil partit d'aquest cap de setmana. Serrahima avisa que el rival és complicat. Tot i això, confia en el seu equip.

Adrià Serrahima

És el més regular de la competició, però nosaltres hem tornat al nivell inicial. Serà un partit divertit de jugar



Pel aquest partit Pablo Suárez no podrà comptar amb la participació d'Adrià Sarrahima, lesionat. El matx es disputa diumenge a dos quarts d'una del migdia a les instal·lacions del Júnior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.