El Júnior organitzarà el 4 Nacions femení sots 16 i sots 18


  • Comparteix:

El Júnior acollirà el 4 Nacions femení d'hoquei herba sots 16 i sots 18 al mes d'abril. Així ho ha confirmat Xavier Riba, president del Júnior, a Ràdio Sant Cugat. El club santcugatenc es convertirà en referent de l'hoquei herba europeu.

Després de l'organització de la Copa de la Reina d'hoquei herba, el Júnior ha rebut una bona notícia. La Federació internacional d'hoquei herba ha confirmat que el club santcugatenc serà la seu del 4 nacions sub 16 i sub 18 d'hoquei herba al mes d'abril. La notícia ha estat confirmada pel president del Júnior, Xavier Riba, a Ràdio Sant Cugat.

Xavier Riba

Volem continuar organitzant campionats i el 4 Nacions sub 16 i sub 18 és un bon exemple


L'entitat santcugatenca s'ha mostrat molt satisfeta per aquest nou torneig que acollirà per Setmana Santa. La Copa de la Reina ha servit d'exemple per veure que el Júnior és un bon exemple tan a nivell d'instal.lacions com organitzatiu. Xavier Cortés, regidor d'esports, expressava la seva satisfacció perquè Sant Cugat tingui un club que aposta tan clarament per l'hoquei herba.

Xavier Cortés

El Júnior contribueix a incentivar l'hoquei herba no només a Sant Cugat sinó per tot l'Estat


El mes d'Abril servirà per veure en acció les millors promeses de l'hoquei herba europeu en les categories sub 16 i sub 18 a la nostra ciutat, i més concretament al Júnior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.