El Júnior coneix els rivals de la propera temporada


  • Comparteix:

El Júnior masculí d'hoquei herba ja coneix els rivals de la propera temporada. Més desplaçaments fora de Catalunya seran la principal novetat l'any 2007-2008.

Acabada la temporada regular de les lligues d'hoquei herba, i el Júnior masculí ja sap qui seran els propers rivals en la Divisió d'Honor "B".
De la Divisió d'Honor "A" han baixat els canaris del Taburiente i els vascos del Jolaseta. Els dos equips han estat els més fluixos de la millor categoria de l'hoquei estatal, guanyant menys de tres partits en tota la lliga
De la Primera divisió han pujat els gallecs de l'Apóstol Ourense i els madrilenys del Pozuelo. Els dos equips han patit moltíssim en la fase d'ascens, fins al punt d'assolir arribar a la Divisió d'Honor "B" gràcies al goal average.
La llista de rivals la completen el Pedralbes, Vallès Esportiu i Egara 1935, el CajaCantabria Sardinero de Santander i el Benalmádena, salvat en les últimes jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.