Pastor, Puig i Riba no impedeixen el descens del combinat estatal


  • Comparteix:

La selecció espanyola sub-18 d'hoquei herba, amb les santcugatenques Paula Pastor, Cristina Riba i Andrea Puig, consuma el descens a la categoria B de l'hoquei continental. Les espanyoles s'han classificat penúltimes en l'europeu.

No ha estat possible. Mantenir la categoria, era el principal objectiu d'aquest equip, que ha passat d'optar a les medalles a jugar per no baixar. La segona fase d'aquest europeu que les enfrontava a Bèlgica primer i a Lituània després no ha pogut tenir pitjors conseqüències.

El primer partit davant les belgues es va perdre per 3 a 1 i totes les esperançes es dipositàven en l'enfrontament davant les lituanes amb qui no es va poder passar de l'empat a 1. El balanç de la competició deixa les espanyoles com a setenes, penúltimes d'aquest europeu sub-18.

La nota negativa en la participació santcugatenca és la lesió de Paula Pastor, que avui li confirmaran si té trencament fibrilar. Si és així, Pastor es perdrà el 4 Nacions sub-21 que es disputarà a València. La jugadora del Júnior es va lesionar en el tercer partit davant d'Alemanya i no ha pogut completar la seva participació amb l'equip els últims partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.