Primer punt de la temporada


  • Comparteix:

L'equip femení del Júnior d'hoquei herba empata a 2 gols al camp de la Reial Societat. Les blau-i-negres remunten un 2 a 0 advers i sumen el primer punt a la Divisió d'Honor.

El primer partit de la temporada per les jugadores d'Adrian Lock ha servit per acabar de perfilar les noves connexions que l'anglès vol per les seves jugadores, i també per demostrar que a la Divisió d'Honor cal patir per aconseguir sumar els punts necessaris per arribar a la zona de lluita pel títol. En la primera jornada, contra la Reial Societat, les jugadores del Júnior han hagut de suar per aconseguir un empat a dos contra un equip que té com objectiu el manteniment de la categoria, i que ha vist possibilitats de donar la primera sorpresa del campionat en marxar a la mitja part amb dos a zero al marcador. Però les blau-i-negres han mostrat les seves credencials en els primers minuts de joc, i han aconseguit esgarrapar un punt d'un partit que ha tingut dues meitats molt diferenciades. L'entrenador de la Reial Societat, Carlos Castaño, destaca el segon temps de les jugadores santcugatenques.


Carlos Castaño

En el segon temps el Sant Cugat ens va superar completament



Amb el punt aconseguit, les noies d'Adrian Lock se situen en quarta posició, lloc de play off. La propera jornada, la primera a casa, les jugadores del Júnior reben el CD Terrassa, que en la primera jornada també han empatat però que, per goal average, ocupen la vuitena posició de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.