Victòria del Junior femení al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Junior femení derrota el Club Egara per 2 gols a 1 en la quarta jornada del Campionat de Catalunya de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han aconseguit la victòria sense la participació de les dues jugadores olímpiques, Maria Romagosa i Júlia Menéndez.

Una victòria del Junior per 2 gols a 1contra el Club Egara que situa les santcugatenques en segona posició del Campionat de Catalunya de la Divisió d'Honor i els dona ànims de cara al play-off final de Lliga. Tot i la victòria no tot han estat bones notícies pel Junior, ja que Lucía Manes i Jennifer Plass, han hagut d'abandonar el partit per lesió.

Al minut 16 del primer temps, Perla Casey ha inaugurat el marcador després d'aprofitar una passada de Saskia Mueller. Les jugadores egarenques han aconseguit empatar poc abans d'arribar a la mitja part. A la represa, ha continuat el seguit d'ocasions per part dels dos equips, fins que al minut 30, novament Perla Casey ha aconseguit el definitiu 2 a 1.

El partit ha servit més per preparar el play-off per al títol que per a la classificació del català, com explica Perla Casey.

Perla Casey

Ens ha servit per seguir la preparació de cara als play-off, que ara mateix són el nostre objectiu i per al que estem treballant


La propera cita, aquest dijous contra l'Atlètic Terrassa en la darrera jornada del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.