El Junior reforça la defensa


  • Comparteix:

El Junior masculí ha incorporat l'holandès sub-21 Govert, que arriba a l'equip per a reforçar la defensa. Ignasi Romagosa i Maurici Carrió, dos exjugadors del club, són les altres dues incorporacions santcugatenques fins al moment.

Xavier Galí vol una plantilla de 16 jugadors al primer equip i un d'aquests serà l'holandès de 19 anys Govert, que arriba al club per una temporada com a estudiant d'Eerasmus. És un jugador defensiu però que també pot actuar al mig del camp. Segons el tècnic, és un home que aportarà "molta qualitat" al conjunt local.
Però Govert no és l'única incorporació. Maurici Carrió i Ignasi Romagosa, que ja havien jugat al club, també s'han posat a les ordres del nou entrenador, qui encara no ha donat per tancada la plantilla.

Xavier Galí

Estem a l'espera de saber si podem tancar alguna altra incorporació, però tot podria ser


Tot i que podria no arribar cap fitxatge més, la prioritat és reforçar el mig del camp de cara a l'estrena en lliga, el proper 12 d'octubre a camp del Pedralbes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.