Tres jugadores del Junior a l'estatal sub-18 amb la catalana


  • Comparteix:

Les jugadores del Junior Berta Queralt, Lupe San Felix i Cristina Guinea disputen a partir de dijous la fase final de l'estatal sub-18 per autonomies. Catalunya buscarà a Madrid reeditar el títol aconseguit l'any passat.

Un cop més, la selecció catalana compta amb jugadores del club santcugatenc per afrontar una cita important. Aquest cop es tracta de dues joves jugadores del divisió d'honor Queralt i Desanfelix i la juvenil Guinea. Les tres viatgen avui dimecres amb la catalana per començar dijous la competició.

El primer rival de les catalanes serà l'equip del País Valencià, que a més serà el partit inaugural. El matx començarà a la una (13h) de la tarda. Divendres Catalunya s'enfrontarà a la selecció Canaria i dissabte a Cantàbria. Dissabte hi haurà els encreuaments de grup i diumenge la final, on es podrien tornar a trobar Catalunya i Euskadi.

Berta Queralt, jugadora del Junior.


Berta Queralt

Tinc esperances que tornem a guanyar, som favorites.


La fase final del Campionat d'Espanya per autonomies es disputarà des de dijous i fins diumenge a les instal·lacions madrilenyes de Somontes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.