Golejada

El Junior femení venç per 5 a 0 l'Egara a la vuitena jornada de Divisió d'Honor. Després d'uns primers minuts molt igualats, les santcugatenques es mostren molt efectives de cara a porteria.

Un inici de partit molt igualat, presagiava un marcador amb menys gols. Cap dels dos equips acabava de dominar el partit, tot i que les millors ocasions eren pel Junior. Gairebé a les acaballes del primer temps, Jennifer Plass aconseguia el gol de penal corner i així les santcugatenques arribaven amb avantatge d'1 a 0 al descans.

A la represa, dos gols més del Junior, aconseguits per Romagosa i Healy, deixaven el marcador gairebé sentenciat per a les santcugatenques, que a partir d'aquest moment han començat a crear moltes ocasions aconseguint dos gols més, un de Perla Casey i un altre de Jannina Casanova.

L'entrenador del Junior, Adrian Lock, es mostra content per la millora en el joc del seu equip.

Adrian Lock

Hem jugat bé, hem mantingut la possesió i hem aprofitat les ocasions. Cada dia estem una mica millor i això és el que interesa.

Després d'aquesta victòria, el Junior visita la propera jornada la pista del Polo, segon classificat de la Divisió d'Honor.