El Torneig GOES d'hoquei herba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Del 3 al 5 de gener, les instal·lacions del Junior acolliran el 2on Torneig masculí Goes Hockey Cup 2009, amb presència d'equips anglesos i catalans, entre ells el Junior. Com a novetat, s'amplia el nombre de categories d'una a dues, juvenil i cadet.

Sant Cugat es converteix el proper cap de setmana en el centre de l'hoquei herba juvenil i cadet masculí. L'agència de viatges Goes Travel, organitza per segon any aquest torneig que aplega equips procedents de Catalunya i Anglaterra. El Junior, com amfitrió, tindrà representació tant en categoria juvenil com cadet.

Els equips en categoria juvenil són: Junior i Matadepera, i Mill Hill, Dulwich College i KCS Wimbledon procedents d'Anglaterra. Per la seva banda, en categoria cadet participen el Junior, Barça, Egara i Iluro de Mataró, en representació catalana i Dulwich i KSC Wimbledon en representació anglesa.

La presència d'equips extrangers fa que, segons la responsable del torneig, Laura Puig, els nens tinguin un plus de motivació.

Laura Puig

Aquests equips anglesos durant l'any ja vénen i així va sorgir la idea de fer-ho en format torneig perquè fos més motivant. És una altra manera de veure l'hoquei.


Per la seva banda, Marcos Hoffman, responsable del Junior, veu el torneig com una manera perquè els nois adquireixin experiència internacional.

Marcos Hoffman

Una bona oportunitat pels nois perque juguin amb gent d'altres països perquè sinó sempre acaben jugant contra els mateixos 7 o 8 equips d'aquí.


El 2ª Torneig masculí Goes Hockey Cup 2009, el proper cap de setmana, del 3 al 5 de gener, a les instal·lacions del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.