Victòria balsàmica

El Junior ha donat un pas de gegant per la permanència

El Junior masculí guanya per 3 gols a 1 a l'Obradis València a la dotzena jornada de la Divisió d'Honor B d'hoquei herba. Els santcugatencs aconsegueixen la primera victòria a casa de la temporada i s'allunyen del descens.

Dos punts d'or són els que han aconseguit els santcugatencs contra l'Obradis València. I és que amb aquesta victòria, el Junior es distancia a 5 punts del conjunt valencià, penúltim classificat que ocupa una de les dues places de descens.

Els santcugatencs han arribat al descans amb l'1 a 0 a favor, gràcies a un gol de Fran Ordeig. A la represa, el mateix Ordeig ha fet el 2 a 0, que s'ha ampliat a 3 a 0 amb el gol de Ignasi Pijoan. Amb aquest clar avantatge, els santcugatencs s'han relaxat i els valencians han escurçat distàncies amb un gran contratac.

L'entrenador del Junior, Xavi Galí, fa aquesta lectura del partit.

Xavi Galí

Amb el 3 a 0 hem tingut por a guanyar i hem passat uns minuts finals una mica complicats, però ens mereixíem guanyar.

D'altra banda, en aquest partit ha debutat al Junior Carlos García Gascón. Així valora Galí la seva actuació.

Xavi Galí

Feia molt temps que no jugava. Ha sumat, però encara li falta una miqueta.

Ara, el Junior se situa sisè amb 10 punts i la propera jornada visita el Vallès Esportiu, quart classificat.