Tot i perdre, van a la final


  • Comparteix:

El combinat espanyol aspira al títol

El combinat espanyol aspira al títol

El combinat espanyol sub 16 femení d'hoquei herba, on juga la santcugatenca Gemma Mier, accedeix a la final del Quatre Nacions que es disputa aquest dilluns a les dotze del migdia a la localitat holandesa de Leusden. Tot i perdre en el darrer enfrontament de la lligueta contra Holanda per 1 gol a 0, el combinat espanyol aconsegueix el bitllet per una final on tindrà com rival el combinat holandès.

Gemma Mier i les seves companyes de selecció tenen l'opció de coronar-se com campiones del torneig Quatre Nacions sub 16. Però davant tindran a la potent selecció d'Holanda, que ha guanyat els tres partits que ha disputat fins ara on ha aconseguit 11 gols i només ha encaixat un.

Aquest dilluns a partir de les dotze del migdia Holanda- Espanya, final del Quatre Nacions amb una santcugatenca, Gemma Mier amb posibilitats de guanyar aquest torneig. En el partit pel tercer i quart lloc, Alemanya s'enfronta a Anglaterra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.