Debut amb victòria

Joan Pujol ha estat un dels golejadors del partit

El Junior masculí s'estrena amb una victòria per 1 gol a 3 contra el FCBarcelona en el primer partit del Campionat de Catalunya d'hoquei herba. Ignasi Pijoan, Joan Pujol i Eduard Garriga han estat els golejadors d'un partit que s'ha jugat amb normativa d'Eurolliga, en quatre parts de 17 minuts i mig.

Bon partit dels homes de Fede González que han vençut per un gol a tres el Barça en un partit que han tingut controlat en tot moment. Els blau-i-negres s'han avançat amb un gol d'Ignasi Pijoan, resultat amb el que s'ha arribat al final del primer quart. En el segon, el marcador no s'ha mogut i no ha estat fins el tercer quan el conjunt blaugrana ha empatat en els primers minuts. Però seguidament, el Junior ha tornat a marcar en dues ocasions mitjançant Joan Pujol i Eduard Garriga. Un 1 a 3 que no s'ha mogut del marcador i que ha donat la victòria al Junior.

El defensa santcugatenc, Joan Pujol, molt content per aquesta victòria.

Joan Pujol

Començar amb una victòria és molt bo. Tenim un projecte molt nou i sempre va bé per agafar confiança.

El proper diumenge el Junior rep l'Atlètic Terrassa en la segona jornada del Campionat de Catalunya.