Les errades en atac passen factura

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba cau al camp de l'Atlètic Terrassa (2-0) i continua a la zona baixa de la Divisió d'Honor amb tan sols un triomf. El poc encert de cara a porteria ha estat un obstacle insalvable per a les blau-i-negres, que han encaixat els dos gols a la segona part.

Les jugadores d'Adrian Lock han tancat la primera volta de la lliga amb un balanç d'una victòria, un empat i quatre derrotes. La joventut i inexperiència de l'equip està passant factura, i encara falta acabar d'acoblar-se. Contra l'Atlètic Terrassa han disposat d'ocasions de gol, i fins i tot d'un strock, però no han estat afortunades. Al segon temps, dos contraatacs locals i dos gols que signifiquen la derrota. El segon entrenador de l'equip, Narcís Ventalló, reconeix el desencert ofensiu.

Narcís Ventalló

Si a davant no marques, per molt que arribis no serveix. Elles en canvi, han concretat en dos contraatacs a la segona part i això ha estat la diferència.

A la propera jornada les blau-i-negres reben el Taburiente, en un matx que ha de servir per trencar la dinàmica negativa i començar a escalar posicions per intentar classificar-se per la Copa de la Reina.