Empaten i perden el lideratge


  • Comparteix:

El Junior ha lluitat per aconseguir un punt

El Junior ha lluitat per aconseguir un punt

El Junior empata a 1 contra l'Atletico San Sebastian en un partit molt igualat i molt intens, però amb poques ocasions de gol. Els de Fede González s'han avançat en el marcador a les acaballes del primer període, però a l'inici del segon temps els visitants han aconseguit el gol de l'empat. Amb aquest resultat, i el resultat dels principals perseguidors del Junior, els blau-i-negres perden el lideratge de la Divisió d'Honor d'Hoquei Herba B.

Fede González ha sortit amb un equip molt jove, que ha estat capaç de plantar cara a un rival que vol recuperar la Divisió d'Honor perduda la temporada passada. El matx ha estat marcat per l'absència d'oportunitats de gol i per la lluita al migcamp. Un penal córner transformat per Miki Pérez ha desfet l'empat inicial, en el primer xut a porteria del Junior. Als pocs minuts de la represa, Azkaoga ha fet la igualada. Els visitants han intentat emportar-se el triomf, però s'han hagut de comformar amb el repartiment de punts. El tècnic de l'equip, Fede González, lloa la feina fet pels més joves.

Fede González

Si algú dubtava de la nostra joventut, han pogut veure que estant treballant de valent. Potser ens falta ofici, però sense dubte, arribarà amb el temps.




La victòria del Pedralbes per 4 gols a 0 sobre el València fa que els santcugatencs perdin el lideratge. La propera setmana viatgen a Madrid per enfrontar-se a la Reial Societat, sisena classificada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.