Lock: 'La bola no entra i és frustrant'

El Junior ho ha intentat, però no ha trobat el gol

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba cau derrotat contra Las Palmas (0-2) i haurà de disputar la fase de permanència a la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han dominat el joc i han disposat de fins a vuit penals córner i nombroses ocasions, però han estat incapaces de fer un gol. Les visitants han tret profit de les dues úniques aproximacions a l'àrea per marcar els dos gols i emportar-se el triomf.

Ha estat el partit del món al revés. Les blau-i-negres han proposat, han mogut la pilota i han disposat de moltes oportunitats per marcar i guanyar, però han estat les visitants les que han tingut la sort de cara. La primera vegada que han creutat el migcamp, al minut 23, Lovagnini ha obtingut el premi del gol. A partir d'aquí s'han desentès totalment de la pilota i s'han dedicat a aguantar el resultat. El Junior ho ha intentat de totes les maneres i ha gaudit de fins a vuit penals córner, però com afirma el tècnic de l'equip, Adrian Lock, 'és frustrant veure com la bola no entra'.

Adrian Lock

Hen llançat de totes bandes, hem tingut molts penals córner i hem entrat a l'àrea, però la bola no entra. És frustant perquè avui era igual el partit, només importava el marcador. És un cop dur.

De fet, han estat les canàries les que han sentenciat mitjançant Antona al quart d'hora de la segona part. Una derrota que suposa un 'cop dur' per a l'equip i que el condemna a lluitar per la permanència. Lock declara que cal recuperar-se moralment.

Adrian Lock

L'únic que podem fer és seguir treballant. Hem perdut la fe i cal buscar noves maneres de motivar-nos i aixecar l'equip.

La propera jornada les santcugatenques tornen a jugar com a locals. Serà contra l'Egara, segon classificat de la Divisió d'Honor.