El Junior continua present a les seleccions sub16 i sub18 d'hoquei herba


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior FC d'hoquei herba segueix cedint jugadors a les categories inferiors de la selecció espanyola. A la darrera convocatòria de les seleccions masculina i femenina sub18 i sub16 el club blau-i-negre aporta sis jugadors. Carnicer, Queralt i Serrahima han estat seleccionats per la selecció sub18 masculina, Aleix Pastor per la sub16 masculina i Maria Calvo i Andrea Martínez per la sub 16 femenina.

Les categories inferiors de l'hoquei herba espanyol tenen un hivern ple de competicions. Les seleccions sub18 faran una primera trobada amb l'objectiu de coneixer-se i iniciar el treball de cara a la cita més important de la categoria. El Torneig Quatre Nacions es disputa a Holanda del 6 al 9 d'abril i reunirà les millors seleccions del món: Espanya, Alemanya, Anglaterra i els amfitrions, Holanda. A aquesta selecció hi van convocats, per part del Junior, el porter Albert Carnicer, Xavi Queralt i Marc Serrahima.

De la seva banda, les seleccions sub16 masculina i femenina es reuneixen per celebrar el torneig de Reis que es disputa del 5 al 7 de gener. Pel que fa els nois, el porter Aleix Pastor és l'únic blau-i-negre convocat, mentre que Maria Calvo i Andrea Martínez seran les dues santcugatenques que aniran amb la selecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.