Dos errors defensius a l'inici del partit condemnen el Junior masculí d'hoquei herba


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí d'hoquei herba del Junior perd (3-1) contra la Reial Societat de Madrid en partit corresponent a la setena jornada de la Divisió d'Honor B. Amb aquesta derrota els blau-i-negres són segons a quatre punts del Vallès Esportiu, líder de la categoria.

Un mal inici de partit ha condemnat el Junior en la seva visita a la Reial Societat de Madrid. Dos errors defensius quan només s'havien jugat 10 minuts han provocat dos gols dels locals. A partir d'aquí, els blau-i-negres han anat a remolc. Tot i que han aconseguit retallar diferències, minuts més tard la Reial Societat ha sentenciat el partit amb el tercer gol. El tècnic del Junior, Fede González, creu que la derrota ha estat justa.

Fede González

No hem jugat un bon partit. Dos errors infantils en defensa, amb tres relliscades, han provocat el seu gol. No hem merescut gaire més.






La propera jornada el Junior rep el Pedralbes, quart classificat amb 7 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.