El Junior s'acomiada de la temporada amb un nou triomf

El Junior masculí d'hoquei herba passa per sobre del València (7-2) i tanca la temporada de la millor manera possible després d'aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor fa unes setmanes. El partit també ha servit per homenatjar Ignasi Pijoan, que es retira després d'11 temporades en el primer equip.

El Junior ha sortit al partit molt entonat i des del primer minut s'ha vist que els locals dominaven el joc. A partir del minut 5 també ha controlat el marcador i poc després el resultat ja era de 2 a 0. El conjunt valencià no tenia opció ni de buscar la porteria rival i en els últims instants del primer temps han arribat tres gols més per arribar a la mitja part amb un contundent 5 a 0. A la represa, el Junior ha baixat el nivell i el València ho ha aprofitat per estirar línies i en el minut 6 ha fet el seu primer gol. Amb aquest gol, el Junior ha tornat a controlar el joc i ha marcat dos gols més. Amb el partit sentenciat els visitants han fet el segon gol i els locals el setè per deixar el resultat final de 7 a 2.

En els últims instants Ignasi Pijoan ha rebut un homenatge en el que és el seu últim partit amb el primer equip del Junior. El capità de l'equip explica els motius pels quals marxa.

Ignasi Pijoan

He tingut una filla, la feina m'apreta i l'any que ve serà molt exigent.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Fede González, es mostra satisfet amb el joc del seu equip.

Fede González

Estic content, avui jugàvem sense pressió i hem fet un bon partit.

Amb aquest triomf el Junior acaba segon classificat de la Divisió d'Honor B i la temporada vinent jugarà a la màxima categoria estatal de l'hoquei herba.