H.PATINS: El PHSC visita al C.P Monjos amb necessitat de sortir dels llocs de descens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat es desplaça avui a la pista del Monjos després de quatre setmanes de descans a la lliga. A falta de tres jornades per acabar la primera volta els de Francesc Linares es troben a la part baixa de la taula empatats a 9 punts amb el Monjos. El davanter vermell-i-negre Víctor Garcia és baixa per una lesió al canell.


El Monjos es presenta com un rival assequible pel conjunt santcugatenc. Tot i que va començar la lliga perdent tots els enfrontaments ha sabut reaccionar gràcies a la recuperació de jugadors lesionats. Ara es troba un lloc per sobre del Patí Hoquei Sant Cugat amb qui està empatat a 9 punts. Els dos equips estan molt igualats i a més, venen els dos també de guanyar en la jornada passada, així que es preveu un partit molt disputat ja que els dos tenen moltes possibilitats de guanyar.
L'entrenador dels vermell-i-negres, Francesc Linares, ens ha assegurat que aquest és un bon moment per guanyar i que veu amb esperances el partit d'aquesta nit.

Francesc Linares

El Monjos ha millorat molt a la classificació ja que ha recuperat jugadors que tenia lesionats.


Una de les figures claus del conjunt santcugatenc, el davanter Víctor Garcia, és baixa pel partit a causa d'una lesió al canell que arrossega des de fa un temps. Linares comenta la seva situació.

Francesc Linares

El Víctor Garcia és un jugador que sempre està davant i marca molts gols.


Només queden tres jornades per acabar la primera volta de la lliga de Primera Catalana, i el Patí Hoquei Sant Cugat es troba en un dels llocs de descens. És per això que hauria d'aprofitar que en les pròximes jornades s'entrontarà al Riudoms i al Floid Pla, dos conjunts assequibles pels homes de Francesc Linares.
Daniel Antón, capità del Patí Hoquei Sant Cugat, afirma que esperen derrotar els tres equips per poder acabar la primera volta al mig de la taula de classificacions amb quatre punts més.

Daniel Antón

Voldríem estar més amunt, eperem guanyar-los per acabar la primera volta al mig de la taula de classificacions.


El partit d'aquesta jornada es disputarà avui dissabte a dos quarts de nou del vespre a la pista del Monjos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.