HOQUEI PATINS: El PHSC rep l'Igualada amb tres baixes importants


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat s'enfronta a l'Igualada amb tres baixes importants. Francesc Linares no podrà comptar amb Ricard Sellarès, Carles Baró, ni tampoc amb el capità, Dani Anton, ja que estan tots tres lesionats. L'Igualada és cinquè a la taula de classificacions amb 39 punts, setze més que els locals. El precedent del partit d'anada és de 3 a 0 a favor dels de l'Anoia.


Un Patí Hoquei Sant Cugat incomplet rep aquest cap de setmana l'Igualada, un dels rivals forts de la categoria. Ricard Sellarès ja s'hauria d'haver incorporat als entrenaments, però la lesió que arrossega des de fa setmanes no li ho ha permès. El capità Dani Anton i Carles Baró es van lesionar la setmana passada i tampoc no podran assistir a l'enfrontament.
El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Linares, analitza les baixes del conjunt local i afirma que estan acabant la lliga sota mínims.

Francesc Linares

El Ricard ja hauria d'estar recuperat, però encara no pot jugar. El Dani Anton i el Carles Baró s'ha resionat i són dues baixes molt importants. Estem acabant la lliga sota mínims.


Només resten cinc partits perquè finalitzi la competició i els vermell-i-negres són desens, amb 23 punts. De la seva banda l'Igualada se situa cinquè a la classificació després de derrotar el Floid Pla la darrera jornada per 5 gols a 3.
En el partit d'anada entre l'Igualada i el Patí Hoquei la victòria se la van endur els de l'Anoia, i aquesta vegada els locals tampoc ho tenen gens fàcil, ja que la derrota de l'última jornada , i les baixes de tres dels jugadors més importants poden complicar les coses als santcugatencs.
Linares comenta que les baixes que pateixen afectaran molt el partit d'aquesta cap de setmana ja que són jugadors decisius per a l'equip.

Francesc Linares

Aquestes baixes afectaran moltíssim als partits que ens queden. Si ja teniem un equip just, ara tenim baixes importants de jugadors que són decisius.


El matx entre el PHSC i l'Igualada es disputarà avui dissabte a les vuit del vespre a les instal·lacions locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.