Vacances urgents


  • Comparteix:

El sènior femení del Patí Hoquei Sant Cugat descansa aquest cap de setmana abans d'afrontar la recta final de la temporada. Les noies de Santi Roca han encaixat la derrota més dura a la lliga, per 0 gols a 7 davant el Voltregà, just abans de la Setmana Santa.

El conjunt santcugatenc disposa d'una setmana de vacances. Un període que ha de servir per agafar forces i recuperar l'ànim, sobretot després de la desfeta en l'últim partit de lliga on les vermell-i-negres no han pogut plantar cara al Voltregà. El líder de la categoria i vigent campió de Copa ha alliçonat les santcugatenques i s'ha acabat imposant per un contundent 0 a 7. Una desfeta que no ha de passar factura, segons explica el tècnic Santi Roca.

Santi Roca

seran uns dies que serviran per trencar amb tot. Així, al tornar, estarem amb totes les forces per mirar de tumbar l'Igualada



D'aquí a quinze dies les vermell-i-negres afrontaran la recta final de la temporada. Queden només dos partits per finalitzar la lliga de Primera Nacional i les locals ocupen la novena posició amb 34 punts. Una situació que no preocupa, però que cal redreçar davant l'Igualada, primer dels dos enfrontaments restants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.