El Patí hoquei passa per sobre el Maçanet

El Patí Hoquei Sant Cugat supera per un contundent 5 a 0 el Maçanet B, a la 7a jornada de la Primera Catalana. Els santcugatencs, clars dominadors del matx, segueixen prop del líder, el Geieg.

Els de Jordi Raga no han donat opció al seu rival i ja des de bon inici han anat a pel partit. Els vermell-i-negres, conscients de la necessitat del triomf per seguir a la part alta, ja dominaven al descans per dos gols a zero. Però a la segona meitat no ha baixat la intensitat, sino tot el contrari. Tres gols més per deixar el marcador final amb un cinc a zero.

A l'espera de saber quan es disputaran els deu minuts restants del partit suspès contera el Girona, els santcugatencs ja pensen en el Castellet, el rival a la vuitena jornada. Un equip assequible en un principi, però que actuant com a local pot complicar la vida al Patí Hoquei.