Victòria que consolida la segona posició


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat continua segon

El Patí Hoquei Sant Cugat continua segon

El Patí Hoquei Sant Cugat derrota el Cassanenc per 4 gols a 7 en partit ajornat de la Primera Catalana. Els santcugatencs se situen segons amb cinc punts d'avantatge sobre el Tordera, que té un partit pendent. Els de Jordi Raga descansaran aquest cap de setmana en posició d'ascens.

Ningú s'esperava que el Patí Hoquei Sant Cugat tingués grans dificultats a la pista del cuer, el Cassanenc. Els de Jordi Raga es van imposar per 4 a 7 i patint més del que s'esperava. Els santcugatencs van començar amb un gol en contra, però van remuntar abans d'acabar el primer temps posant l'1 a 2. A la represa, els santcugatencs van certificar el triomf amb tres gols molt ràpids. Tot i la victòria per 4 a 7, el tècnic de l'equip, Jordi Raga, lamenta el fet d'haver encaixat quatre gols davant el cuer.

Jordi Raga

Hem guanyat, però no podem relaxar-nos davant rivals inferiors com el Cassanenc.


Després d'aquesta victòria, el Patí Hoquei Sant Cugat ocupa la segona posició amb 5 punts d'avantatge respecte el tercer classificat, el Tordera. Els gironins, però tenen un partit pendent precisament davant el Cassanenc. Els vermell-i-negres descansaran aquesta jornada i ja preparen el pròxim matx d'aquí a quinze dies a la pista de l'Arenys de Munt, vuitè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.