Victòria per acabar la temporada


  • Comparteix:

Acaben la temporada amb una victòria

Acaben la temporada amb una victòria

El Patí Hoquei Sant Cugat finalitza la temporada amb una victòria. Tot i perdre les opcions d'ascens la jornada passada, els vermell-i-negres guanyen per 4 a 2 el Caldes i s'acomiaden tercers a la classificació.

Els de Jordi Raga han afrontat aquest partit sense pressió perquè ja no hi havia possibilitats d'ascens. Tot i això, el conjunt santcugatenc ha sortit a la pista motivat per acabar la temporada amb una victòria a casa.

Els santcugatencs han dominat clarament el partit. Tot i que el Caldes s'ha avançat al marcador als primers 5 minuts, els vermell-i-negres han jugat molt concentrats en atac i amb una bona defensa tot el matx. S'ha arribat al descans amb el resultat de 2 a 1.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. El conjunt santcugatenc no ha perdut en cap moment el control del partit. El Caldes ha lluitat fins al final per retallar distàncies al marcador, però els locals no ho han permès arribant al final amb el 4 a 2 definitiu.

El tècnic santcugatenc, Jordi Raga, creu que tot i que han perdut l'ascens han acabat bé la temporada.

Jordi Raga

Per ser l'últim partit de la temporada i amb la decepció de no haver pujat, hem fet un bon paper i hem controlat el partit des de l'inici.



El Patí Hoquei Sant Cugat finalitza la lliga tercer a la classificació amb un balanç de 22 victòries, 1 empat i 9 derrotes.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.