Marxen les joves promeses


  • Comparteix:

Pablo Aguarón ha fitxat pel Sitges

Pablo Aguarón ha fitxat pel Sitges

Després de no pujar de categoria, alguns jugadors del Patí Hoquei Sant Cugat abandonen el club. Els germans Aguarón marxen a l'equip júnior del Sitges i Lluís Aceituno els podria acompanyar. Àlex Martínez també canvia d'equip i fitxa per l'equip júnior del Barça.

El Patí Hoquei Sant Cugat continuarà una temporada més a Primera Catalana i aquest fet ha provocat que alguns dels seus jugadors clau marxin de l'entitat per aconseguir jugar a categories més altes de l'hoquei patins català. Els germans Aguarón canvien Sant Cugat per Sitges i també els podria acompanyar Lluís Aceituno, que encara no s'ha decidit pel club del Garraf. El president del club, Miquel Soler, analitza la marxa dels germans Aguarón

Miquel Soler

Els germans Aguarón marxen perquè volen jugar a categories superiors.




Àlex Martínez també fa les maletes i jugarà a l'equip júnior del Barça. Escoltem Soler.

Miquel Soler

La marxa d'Àlex Martínez ha perjudicat l'equip durant la temporada.







Actualment l'equip es queda sense aquests jugadors i l'equip ha de configurar una nova plantilla. L'entrenador i director esportiu de l'entitat, Jordi Raga, haurà de comptar amb els jugadors júniors i juvenils i alguna incorporació més per tancar la plantilla de la propera temporada a Primera Catalana.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Positivitzem la noticia. Altres jugadors locals podran jugar en el llocs que deixen els que marxen. Sort i encert als uns als altres.

Xandri. Enviat el 23/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.