La pedrera amb més protagonisme


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat presenta totes les seves categories davant un centenar d'aficionats en una ceremònia on s'ha deixat patent la política de pedrera que segueix el club. Durant la jornada, el sènior masculí i femení disputen amistosos contra el ERG Iserlhon i el Girona H.C. respectivament.

En total són setze els equips del Patí Hoquei Sant Cugat. Des de prebenjamins fins als sèniors, passant per totes les categories i donant importància a la política de pedrera, tal i com afirma el president del club santcugatenc, Miquel Soler.

Miquel Soler

L'objectiu és formar jugadors perquè som un club de base i moltes vegades venen d'altres equips a emportar-se jugadors nostres.



Alguns equips com el sènior masculí, ha patit molts canvis en la seva plantilla. Tot i haver molts jugadors nous, el seu entrenador, Jordi Raga es mostra molt confiat en les possibilitats dels seus homes.

Jordi Raga

Hem tingut molts canvis, obligats perquè alguns jugadors han marxat. Però intentarem tirar això endavant amb els jugadors de la casa.



En el partit que han disputat contra el campió de la Bundeslliga alemanya, l'ERG Iserlhon, els santcugatencs han caigut per 1 gol a 7.

Durant el matí han disputat partits els conjunts juvenil, júnior i femení de base, i a la tarda, abans de la presentació, el sènior femení del PHSC s'ha enfrontat al Girona H.C., caient derrotat per 1 gol a 3. Tot i la derrota, les noies d'Albert Mèndez han deixat bones sensacions en un any què debuten a l'OKlliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.