Aguarón ja està a semifinals


  • Comparteix:

La selecció espanyola ja està a semifinals

La selecció espanyola ja està a semifinals

El santcugatenc Pablo Aguarón aconsegueix la classificació per a les semifinals del Mundial júnior d'hoquei patins amb la selecció espanyola. El conjunt de Catxo Ordeig derrota a Suïssa per un clar 6 a 0 i s'enfrontarà al guanyador del Xile-Argentina.

La selecció espanyola no ha trobat rival en una feble Suïssa. La selecció espanyola ha tornat a golejar a un combinat helvètic que ha deixat constància del seu baix nivell. Els espanyols finalitzaven la primera part amb un 3 a 0 favorable que després arrodonien amb el 6 a 0 final. El santcugatenc Pablo Aguarón ha provocat un penal i he fet un molt bon partit. El conjunt de Catxo Ordeig jugarà aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre (19:30) contra el vencedor de l'Argentina-Xile. Qualsevol d'aquests dos equips serà una bona pedra de toc per veure si l'equip espanyol pot entrar a la final del Mundial júnior que s'està disputant a la ciutat italiana de Bassano.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.