Pol Carulla, content amb l'inici de temporada del Cerdanyola Club Hoquei


  • Comparteix:

Pol Carulla, en imatge d'arxiu amb el CP Vilafranca

Pol Carulla, en imatge d'arxiu amb el CP Vilafranca

El santcugatenc Pol Carulla, jugador del Cerdanyola Club Hoquei de la Primera Divisió Estatal, es mostra satisfet amb l'inici de temporada del seu nou conjunt. Novè a la classificació, els de Cerdanyola compleixen amb l'objectiu marcat, la mitja taula de la classificació.

De moment el Cerdanyola acumula nou punts, amb un balanç de tres victòries i tres derrotes. Uns bons números per aquest nou projecte que, com explica el mateix Carulla, està format per un equip molt jove i amb molt de futur per endavant.

Pol Carulla

Ja sabem que és una lliga molt igualada, però hem jugat bé els nostres partits. Tenim un equip molt nou i molt jove, i el nostre objectiu és estar a la mitja taula.



Aquesta és la primera temporada del santcugatenc a Cerdanyola. Aquest estiu va decidir deixar el Vilafranca, equip on ha militat les darreres tres temporades, del qual era el capità i que ara juga a l'OK lliga, a causa dels problemes econòmics del club.

Pol Carulla

El tema de la crisi ha afectat molt el món de l'hoquei. A Vilafranca ens van deixar a deure mitja temporada, i la veritat és que estic molt còmode a Cerdanyola i també molt a prop de casa.






Per últim, Carulla s'ha mostrat disposat a finalitzar la seva carrera esportiva al Patí Hoquei Sant Cugat, el club on s'ha format com a jugador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.