El PHSC femení torna golejat d'Alcorcón


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd (5-1) a la pista de l'Alcorcón en un partit on les santcugatenques han fallat clares ocasions cara porteria. Amb aquesta derrota les santcugatenques, que continuen penúltimes, perden l'oportunitat d'apropar-se al conjunt madrileny que es cinquè per la cua amb 17 punts.

La falta d'encert en atac ha condemnat el conjunt vermel-i-negre que tot i gaudir d'ocasions durant el partit no ha pogut superar a la portera madrilenya fins al final del matx amb un gol de Maria Rosa Tamburini quan el partit estava sentenciat 5 a 0 a favor de l'Alcorcón.

Les madrilenyes han arribat al descans amb un clar 3 a 0 a favor. A la segona meitat, les santcugatenques han disposat de tres ocasions clares que de transformar-les haurien pogut canviar el signe del partit. Però han estat les madrilenyes les que han continuat ampliant l'avantatge fins arribar als cinc gols.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, lamenta les errades de les seves jugadores cara porteria.

Jordi Raga

No hem estat encertats cara porteria i al final ho hem pagat.




La propera jornada el conjunt santcugatenc, que és penúltim, rep la visita del Noia Freixenet diumenge a tres quarts d'una del migdia al Pav-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.