El PHSC goleja i passa la pressió al Bigues i Riells

El Patí Hoquei Sant Cugat ha aconseguit una important victòria (7-2) davant el CH Lloret B, que el situa momentàniament líder del grup B de Primera Catalana a l'espera del què faci el Bigues i Riells contra el CH Sentmentat. Els de Jordi Raga han encarrilat el partit amb una gran primera part i han acabat golejant amb comoditat.

Tot i que els de Lloret han contrarestat el primer gol dels vermell-i-negres, l'equip santcugatencs s'ha fet ràpidament amo i senyor del partit. El Sant Cugat ha controlat el joc i ha arribat al descans amb una avantatge de tres gols (5-2) que deixava el partit pràcticament sentenciat.

La segona part ha estat un simple tràmit i el Patí Hoquei Sant Cugat ha aprofitat per arrodonir la golejada, tancant el marcador amb un 7-2 favorable.

L'entrenador de l'equip vermell-i-negre, Jordi Raga, ha acabat satisfet amb el rendiment dels seus homes i ha destacat la importància dels punts sumats.

Jordi Raga

Ha estat un partit que semblava plàcid i tranquil però l'hem guanyat nosaltres mantenint el control del joc.

Tot i que el seu equip s'ha col·locat líder provisional del grup, Raga prefereix no obsessionar-se amb el primer lloc i anar partit a partit.

Jordi Raga

Aviam si el Bigues i Riells té algun error, però queda molta lliga, anirem partit a partit.

El Patí Hoquei Sant Cugat jugarà el partit pendent que té contra el Taradell aquest dijous. Independentment del resultat del Bigues i Riells aquest diumenge, si els vermell-i-negres guanyen contra el Taradell, tornaran a ser líders.