Prohibit ensopegar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) visita la complicada pista del Sentmenat, quart classificat, aquest dissabte al vespre. Els santcugatencs han de guanyar per mantenir el lideratge i les opcions d'ascens, però davant tindran un rival que no perd com a local des del 31 d'octubre.

El Bigues i Riells, actual segon classificat, va ser l'últim conjunt a guanyar a la pista del Setmenat (4-8). Des d'aleshores suma els seus partits per victòries, un total de vuit. La bona trajectòria com a locals els ha permès situar-se a la quarta posició de la taula. El PHSC, líder indiscutible de la lliga, afronta el compromís conscient de la dificultat, però confiat de poder continuar al capdavant de la lliga. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, creu que aquesta jornada serà important en el tram final de competició.

Jordi Raga

És una pista complicada perquè hi ha molt ambient i es creixen. Serà una jornada important de cara a la classificiació.




El partit entre el Sentmenat i el PHSC es disputa dissabte a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.