El líder també sap remuntar

Imatge d'arxiu

Nou triomf del conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) que s'ha imposat al Caldes B (5-3) i manté el lideratge del grup B de Primera Catalana. Els santcugatencs han capgirat el marcador advers quan faltaven sis minuts per a l'acabament.

El partit ha començat amb retard perquè el conjunt visitant ha oblidat les fitxes dels jugadors. Aquest fet ha desconcentrat els vermell-i-negres, que tot i així han anat per davant en el marcador fins als últims minuts del primer temps. Dos gols del Caldes B els ha permès marxar al descans amb un resultat favorable. A la represa, el PHSC ha igualat el partit, però novament el conjunt rival s'ha avançat. La reacció vermell-i-negra ha arribat en els darrers sis minuts de partit, quan ha anat a la recerca del triomf. Així ho explica el tècnic de l'equip, Jordi Raga.

Jordi Raga

Amb el 2-3 ens ha costat perquè és un equip dur i saben aguantar la bola. A sis minuts hem anat a pressionar i hem remuntat.

Al final, nova victòria del PHSC que continua una setmana més al capdavant de la taula classificatòria. La jornada vinent es desplacen a Girona per jugar contra el GEiEG.