El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd davant el Bigues amb un gol polèmic

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) perd (3-4) davant el Bigues i Riells en l'onzena jornada de l'OK Lliga. Les santcugatenques, que s'han posat per davant en el marcador en tres ocasions, han vist com les visitants s'han endut els tres punts després d'una falta directa que ha centrat la polèmica del partit. Amb aquesta derrota les vermell-i-negres, que tenen dos partits menys, ocupen places de descens.

Derrota polèmica del PHSC davant un Bigues i Riells que sempre ha anat per darrera en el marcador. Quan faltaven pocs minuts per finalitzar el partit i amb empat a tres gols, l'àrbitre ha xiulat una falta directa rigorosa que ha suposat el gol de la victòria per a les visitants. A més, aquesta falta ha fet que les santcugatenques acabessin el partit jugant a la desesperada en busca de l'empat, amb tres jugadores de camp. El matx ha tingut dues parts ben diferenciades. A la primera tots dos conjunts han volgut mantenir el control del partit i a falta d'un minut pel descans les santcugatenques han inaugurat el marcador. El segon temps, en canvi, ha estat un atac i gol constant de tots dos equips. En una jugada desafortunada per a les vermell-i-negres, el Bigues i Riells ha aconseguit empatar. Acte seguit les de Francesc Colomer s'han tornat a avançar, però ràpidament les visitants han tornat a empatar. Ja a les acaballes, les santcugatenques s'han posat per davant de nou però en una jugada el Bigues i Riells ha tornat a igualar el marcador, i a falta de dos minuts ha arribat l'acció polèmica en què les visitants han aconseguit el gol del triomf.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, lamenta la derrota però es mostra satisfet amb el seu equip després d'haver competit fins l'últim minut.

Francesc Colomer

Has d'estar fins l'últim moment amb opcions i ens quedem amb això. Ha estat una mica de mala sort. S'han d'aprofitar les ocasions que es tenen.

Pel que fa al gol polèmic del Bigues i Riells, Colomer considera que arbitrar sempre és complicat, tot i que la jugada els ha perjudicat.

Els arbitratges sempre són polèmics, però és complicat. A la jugada de l'Anna ha interpretat que ha estat voluntari. Ell és qui xiula.

Amb aquesta derrota, les santcugatenques, que tenen dos partits menys, es troben en la 12a posició. La següent jornada el Patí Hoquei visita el Traviesas de Vigo, últim classificat amb zero punts.