El femení del Patí Hoquei Sant Cugat no pot amb un Gijón que es classifica per a la Copa de la Reina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd (5-2) a la pista del Biescas Gijón en partit corresponent a la 8a jornada de l'OK Lliga. Les locals han sortit amb molta intensitat i s'han posat molt ràpid amb un (3-0) a favor que ha estat impossible de remuntar per les santcugatenques.

El conjunt vermell-i-negre no ha tingut cap opció d'endur-se la victòria, ja que les asturianes han encarrilat el matx ben aviat amb tres gols en els primers minuts. Abans d'arribar al descans, Blanca Soldevila ha retallat distàncies per a les santcugatencs deixant el resultat (3-1).

En el segon temps, les santcugatenques han tingut de nou ocasions per retallar el resultat en contra, però ha estat primer el Biescas Gijón el que ha fet el quart. Seguidament, Elisenda Gassó ha fet el segon per a l'equip vermell-i-negre i abans del final, el conjunt asturià ha sentenciat amb el cinquè gol i la classificació matemàtica per a la Copa de la Reina.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, destaca la competitivitat de les seves jugadores tot i la derrota.

Francesc Colomer

Tret dels primers minuts hem competit molt bé, tot i que ens falta poder definir en algunes situacions.



Les santcugatenques es mantenen en zona de descens amb 10 punts i la següent jornada juguen aquest dimarts a dos quarts de deu de la nit al pav2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.