Xavier Tizón passa el testimoni de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb càncer a la Seu d'Urgell


  • Comparteix:

Imatge de l'acte de traspàs

Imatge de l'acte de traspàs

La 12a edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb càncer passa a ser promoguda per la Seu d'Urgell després que el regidor d'esports, Xavier Tizón, hagi donat el relleu a l'alcalde de la capital alturgellenca, Albert Batalla. Per tant, després que el Patí Hoquei Club Sant Cugat fos l'organitzador de l'11a edició, enguany ho serà el Club Hoquei Cadí. L'acte, celebrat al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona, ha estat presidit pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau.

L'últim dissabte de maig tindrà lloc la Festa - Torneig Joan Petit Nens amb càncer a la Seu d'Urgell. Una activitat que té com a objectiu involucrar a la ciutadania perquè lluiti contra el càncer, sobretot en el vessant infantil i de desenvolupament. Aquesta entitat treballa per a la conscienciació social sobre aquesta malaltia i dur a terme diferents activitats solidàries per obtenir donacions que vagin dirigides a projectes d'investigació sobre el càncer. Després que Sant Cugat hagi acollit l'11a edició d'aquesta iniciativa, aquest dimecres, el regidor d'Esports de Sant Cugat, Xavier Tizón, ha passat el relleu a l'alcalde de la seu d'Urgell, Albert Batalla.

L'acte, celebrat al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona, ha estat presidit pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. També han estat presents el president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb càncer, Joan Torner, i el president del Club Hoquei Cadí, Joan Garreta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.