Jordi Raga continuarà per quarta temporada al capdavant de l'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Jordi Raga ha confirmat a Cugat.cat que renova per un any més com a entrenador de l'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Raga es mostra satisfet pel treball fet aquesta temporada on s'han quedat a les portes de l'ascens a Primera Divisió.

Jordi Raga continua com a màxim responsable del primer equip masculí santcugatenc. Raga és l'artífex d'haver situat el conjunt vermell-i-negre a Primera Nacional Catalana. Després d'una temporada molt dura on l'equip ha debutat en aquesta categoria i ha estat a punt de pujar a Primera Divisió finalitzat segon, Raga vol continuar potenciant aquest projecte. El tècnic confirma a Cugat.cat la seva renovació per al club santcugatenc.

Jordi Raga

Hem fet una bona temporada i volem seguir endavant amb aquest projecte.


Raga també ha confirmat que volen mantenir la mateixa plantilla d'aquesta temporada i únicament incorporar un jugador que supleixi la baixa de Francesc Colomer. De la seva banda, el vicepresident esportiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Carles Pinto, destaca el treball que està fent Raga a l'entitat.

Carles Pinto

El Jordi és una persona que s'ha implicat molt amb el club confiant amb gent de la casa. Sempre ha estat la nostra primera opció.




Pinto també ha confirmat que el torneig Ciutat de Sant Cugat es disputarà el tercer cap de setmana de juny al pav-2 de la rambla del Celler on participaran tots els equips base del club davant rivals de tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.